O nama

VEGA–M je osnovana 1992. godine. Osnovna delatnost je pružanje usluga pismenog i usmenog prevođenja. Više od 70 kompanija i institucija u zemlji i inostranstvu su naši klijenti. Do sada smo preveli više od 20000 sudskih prevoda, više od 35000 strana poverljive dokumentacije, a sve ukupno oko 300000 strana i oko   1700 dana usmenog prevođenja.

 

Imamo više od 30 godina iskustva u međunarodnim projektima širom Evrope i Amerike.

NAŠE VREDNOSTI

KVALITET

Naš pristup klijentima karakteriše korektnost, a uslugu ažurnost i profesionalnost po čemu smo prepoznatljivi. Prevodilačke usluge prilagođavamo specifičnosti svakog klijenta sa kojim poslujemo. Usluga koju obezbeđujemo primerena je njihovoj delatnosti, načinu i obimu poslovanja.

STRUČNOST

Uspešno preduzeće čine stručni i obrazovani profesionalci. Uspeh Vega-M-a grade posvećeni, brzi i efikasni ljudi koji svojim idejama, znanjem i iskustvom unapređuju svakodnevno poslovanje preduzeća. Naši prevodioci su diplomirani filolozi, profesori jezika i dokazani lideri u svojoj oblasti.

MISIJA

Naša misija je da vrhunskim kvalitetom usluga koje pružamo klijentima implementiramo visoke standarde u oblasti pružanja prevodilačkih usluga na celoj teritoriji Srbije i šire.

VIZIJA

Naša vizija je da postanemo lider u pružanju prevodilačkih usluga na ovim prostorima a to možemo postići ulaganjem u mlade i perspektivne kadrove, stvaranjem snažnih partnerskih odnosa sa klijentima, razvojem novih veština unutar samog preduzeća i  isticanjem dostupnosti, pristupačnosti i prihvatljivosti na tržištu prevodilačkih usluga.

Svaki prevod mora da bude kvalitetan, jasan i tačan i zbog toga se neprestano unapređujemo. Osnovno načelo nam je kvalitet a poslu pristupamo maksimalno profesionalno i nudimo saradnju koja se zasniva na stručnosti i poverenju.